Frågor & Svar

En bättre affär ska vara trygg och enkel för både säljare och köpare. Och ge dig som säljer mer betalt.

Vi redogör noga för säljarens och köparens respektive ansvar. Liksom för vårt. Vi lovar aldrig mer än vi kan hålla. Det här har gjort att vi aldrig upplevt någon tvist mellan säljare och köpare.

Som alla mäklare ser vi till att få ut ett så högt pris som möjligt. Det är vi bra på. Men vi gör det också till ett arvode som oftast är flera 10.000-tals kronor än andra mäklares. Alltså en ren förtjänst för vara säljare.

Vårt arvode är 35.000 kr vid förväntat slutpris, plus en ”morot” först för pris därutöver. En ”morot” som vi bestämmer tillsammans med säljaren.

Idag gör Hemnet och övriga Internet ”halva” mäklarjobbet. Och ingen köpare betalar mer för att din mäklare har dyra lokaler, eller andra onödiga omkostnader. Därför satsar vi bara på sådant som ger mer för din bostad och har skurit bort allt som inte gör det.

Ja, professionella fotografer från Husfoto.se fotograferar alla våra bostäder. Här är deras tips inför fotograferingen.

Du behöver bara sälja om du får ett pris som du blir nöjd med. Du kan också ångra dig och låta bli att sälja. Oavsett orsaken, behöver du då inte betala oss någonting.

Javisst. Vi kan hjälpa dig med det mesta. Till exempel, energideklaration, besiktning, försäkring mot dolda fel och flyttstädning.

Vi är fristående och har därför inga andra intressen än att du ska göra en bättre affär, vare sig du säljer eller köper. Vi jobbar också med få uppdrag åt gången, så vi kan ägna varje full uppmärksamhet.

Våra tjänster är utvecklade i samråd med ledande branschexpertis. Och som alla Sveriges fastighetsmäklare lyder vi under FMI (Fastighetsmäklar-inspektionen). Ansvarig är Lars Eneland, fastighetsmäklare med lång erfarenhet. Dessförinnan också bankdirektör och skapare av bland annat bankernas ”Lånelöfte” och försäkringsbolagens ”Bo-kvar-försäkringar”.

Vi jobbar främst i Stockholmsområdet och Mälardalen, men kan också åta oss uppdrag på andra platser.