Om

Hej,

Jag heter Lasse Eneland och har alltid gillat bilar. Men en särskild förkärlek till lite äldre och gärna udda bilar, och helst öppna. Gärna engelska bilar som Morgan och MG och ”bilarnas bil” gamla italienska favoriten Fiat 500.

Bilar som inte bara är trevliga att se på, utan också roliga att köra. Och när det dyker upp någon ”ny” bil som jag gillar, så har jag svårt att låta bli att köpa den.

Samtidigt har jag inte obegränsat med garageplatser, vilket innebär att när en ”ny” bil ska in i samlingen, måste ofta en annan ut. Det roliga är samtidigt att när man både säljer, köper eller kör i ”samlarbilar” träffar man ofta många trevliga likasinnade. Och den här typen av bilar har gett mig många goda vänner.

Här på sidan visar jag de bilar som jag idag kan tänka mig att låta gå vidare till nya trevliga ägare, och exempel på bilar som redan gjort det. De flesta av mina bilar finns i Saltsjöbaden / Nacka. Men vissa är också garagerade på andra platser, framför allt i södra Sverige.

Om du är intresserad av någon bil, kanske har en bil att sälja, eller bara vill ”prata bil”, tveka inte att höra av dig.

Med vänliga hälsningar
Lasse Eneland
070-616 50 80