Hem2019-08-13T17:54:43+01:00

Välja mäklare?

Många mäklare vill gärna norpa åt sig 80-100.000 kr av din köpeskilling. Men allt de gör, får du hos oss från
39.500 kr*.

Om våra arvoden

Lars Eneland skicklig och erfaren mäklare
Din från 39.500 kr

Kontakta oss

Vill du veta värdet på din bostad, prata boende, eller bara säga hej? Klicka på knappen eller ring / SMS:a oss på
070-616 50 80

Kontakta oss

Så säger kunder

“Att ni tog mindre i arvode än andra mäklare, gjorde oss först lite tveksamma. Nu vet vi bättre och vill återigen tacka för ett suveränt jobb.”

Eva-Lena Eriksson , villasäljare Saltsjö-Boo

Tack för ett mycket bra och proffsigt jobb. Du är den mest seriösa och kunniga mäklare som vi träffat. Det tyckte ju tydligen våra köpare också, eftersom ni fick sälja deras lägenhet.

Åke Rydell, villasäljare Täby

Vet inte hur många lägenheter vi tittat på innan vi fastnade för den här. Mycket tack vare ert seriösa sätt att jobba. Inte bara mot säljaren, utan även mot oss som köpare. Den tryggheten har vi inte känt hos någon annan mäklare.

Tobias Eriksson, köpare bostadsrätt Södermalm

Stort tack för ett alltigenom professionellt genomförande. Ni tänkte verkligen på allt. Önskar att alla fastighetsmäklare skulle vara som er. Då skulle nog branschen ha ett betydligt bättre rykte.

Jasmine Nord , säljare bostadsrätt Östermalm

Proffsigt jobb från första till sista stund. Vill återigen säga att vi är är mer än nöjda och kommer rekommendera er till våra grannar och vänner.

Bengt Steen , villasäljare Haninge

Vi imponerades av dina kunskaper. Ingen fråga tycktes vara för svår för dig. Dina svar fick oss att känna oss trygga. Det var särskilt viktigt för oss eftersom vi aldrig hade köpt hus förut.

Marcus Ståhl , villaköpare Saltsjöbaden

Jag hade högt ställda förväntningar. Inte minst när det gäller priset. Du överträffade dem med råge och för mig känns det bra att dom som köpte också verkar så nöjda. Stort tack från en mycket nöjd kund!!!!

Annie Thompson, säljare fritidshus Sandhamn

Vill återigen betona hur nöjda vi är med ert arbete och er service. Efter tidigare dåliga erfarenheter av fastighetsmäklare som mest pratar massa smörja och bara bryr sig om sin egen provision blev vi riktigt nöjda den här gången.

Ahmed Shaziz , säljare bostadsrätt Östermalm

Du är kung

Läs hela

Fair arvode

Läs hela

Mer betalt

Läs hela

Tryggt & Enkelt

Läs hela

Du är kung

Läs hela

Fair arvode

Läs hela

Mer betalt

Läs hela

Tryggt & Enkelt

Läs hela

Du är kung

Läs hela

Fair arvode

Läs hela

Mer betalt

Läs hela

Tryggt & Enkelt

Läs hela

Dubbel trygghet – till halva priset

Riktpris 18.490 kr
Ditt pris 9.245 kr

För säljare och köpare av hus är “Säljklar Total” från Enspecta Sveriges förmodligen bästa trygghetspaket och innehåller:

  • Överlåtelsebesiktning

  • El & VA-kontroll

  • Energideklaration

  • 10-års försäkring mot dolda fel

Trygga köpare betala gärna mer och slår lättare till. Det gör affären både enklare och mer lönsam. Därför står vi för halva kostnaden. Enspectas pris är 18.490 kr. Ditt pris hos oss är 9.245 kr. Och behöver bara betalas om och när du får sålt.

Om

Vad?

Vi hjälper säljare och köpare att göra tryggare affärer, och säljare att få bästa möjliga betalt. Vi jobbar med få uppdrag åt gången, för att kunna ge vart och ett bästa möjliga uppmärksamhet.

Hur?

Eftersom försäljningen flyttat till Hemnet och övriga nätet, slipper du hos oss betala för dyra lokaler och annat som inte ger mer för din bostad, utan enbart kostar. Därför kan vi också erbjuda bra arvoden.

Vem?

Ansvarig är Lars Eneland, mäklare med lång erfarenhet. Också uppskattad gästföreläsare vid Mäklarhögskolor. Lars har tidigare jobbat som chef inom bank- och finansvärlden och bland annat skapat bankernas tjänst “Lånelöfte” och försäkringsbolagens “Bo-kvar-försäkringar”.

Var?

Vår hemmaplan är Nacka och vi åtar oss gärna uppdrag i hela södra Storstockholm och Mälardalen söder om Mälaren. Beroende på tjänst, kan vi även åta oss uppdrag på andra ställen. Framför allt i mellersta och södra landet, samt i svenska fjällen.

Vad, vem och var?

Vad?

Vi hjälper säljare och köpare att göra tryggare affärer, och säljare att få bästa möjliga betalt. Vi jobbar med få uppdrag åt gången, för att kunna ge vart och ett bästa möjliga uppmärksamhet.

Vem?

Ansvarig är Lars Eneland, mäklare med lång erfarenhet. Också uppskattad gästföreläsare vid Mäklarhögskolor. Lars har också jobbat som chef inom bank och finans och bland annat skapat bankernas “Lånelöfte” och försäkringsbolagens “Bo-kvar-försäkringar”.

Var?

Vår hemmaplan är Nacka och vi åtar oss gärna uppdrag i hela södra Storstockholm och Mälardalen söder om Mälaren.

Lars Eneland. Erfaren mäklare, som älskar att göra affärer där både säljare och köpare blir nöjda och glada. Jobbar mycket, men hinner också med båt i skärgården och en och annan biltur i Alperna.

Så missar ingen din bostad

Hemnet är sedan många år den naturliga mötesplatsen för nästan alla säljare och köpare. Och för att absolut ingen ska missa din bostad visar vi den även på Booli, HittaHem och Blocket bostad.

,

Pris: krTomt: 48777

Snörpvadsgatan 31, Saltsjöbaden

Pris: 3 875 000 krBoarea: 123Tomt: 141Byggår: 1973

Långrevsgatan 20, Saltsjöbaden

Suveränt kedjehus med högt hörnläge och friköpt tomt på populära […]

Pris: 4 175 000 krRum: 6Boarea: 139Biarea: 6Tomt: 253Byggår: 1973

Spennarslingan 22, Nykvarn

Bullerbyn för kanske tankarna till Småland. Men i utkanten av […]

Pris: 3 900 000 krRum: 6Boarea: 141Tomt: 2064Byggår: 1999

Ekvägen 29, Björnlunda

Pris: krBoarea: 136Biarea: 80Tomt: 1680Byggår: 1976

Långrevsgatan 21, Saltsjöbaden

Suveränt kedjehus mellan hav och skog. OBS! Friköpt tomt med […]

Pris: 4 200 000 krRum: 6Boarea: 139Tomt: 253Byggår: 1973

Fisknätsgatan 19, Saltsjöbaden

Pris: krBoarea: 127Tomt: 143Byggår: 1973

Mindalsvägen 28, Nykvarn

Pris: krBoarea: 180Tomt: 2093Byggår: 2007

Sagoslingan 1 B, vån 2, Västra Balingsnäs, Huddinge

Vill du bo lugnt och tryggt, med grön natur utanför […]

Pris: 2 275 000 krRum: 2Boarea: 55Byggår: 2015

Spennarslingan 20, Nygårds Hagar, Nykvarn

Underbar ”Bullerby-idyll” med ett av områdets bästa hus/lägen. Bullerbyn för […]

Pris: 4 175 000 krRum: 6Boarea: 150Biarea: 70Tomt: 2803Byggår: 1999

Backagatan 10C, Kneippen, Norrköping

Kneippen kallas ofta en oas. Och sällan stämmer det bättre […]

Pris: 3 975 000 krRum: 7Boarea: 156Biarea: 78Tomt: 526Byggår: 1951

Sandholmsvägen 11, Saltsjö-Boo

Fräscht radhus i populära Östra Orminge. Friköpt tomt. Utmärkt söderläge […]

Pris: 3 975 000 krRum: 4Boarea: 103Biarea: 15Tomt: 121Byggår: 1980

Långrevsgatan 28, Saltsjöbaden

Suveränt kedjehus med hyllad arkitektur och en planering som slår […]

Pris: 4 875 000 krRum: 5Boarea: 139Biarea: 5Tomt: 253Byggår: 1974

Fisknätsgatan 37, Saltsjöbaden

Rymligt radhus, med friköpt tomt, på Fiskarhöjden. Saltsjöbadens, närmaste och mest barnvänliga grupphusområde. Grönt och bilfritt med två dagis, egen ”Hackebackeskog” och fotbollsplan. Erstaviks milsvida skogar runt hörnan. 500 meter till Saltsjön med bad och båtplats. Suveräna kommunikationer.

Pris: 3 475 000 krRum: 5Boarea: 127Biarea: 8Tomt: 141Byggår: 1973

,

Pris: kr

Eknö,

Pris: kr

Skäve 1,

Pris: kr

SÅLD - Västerleden 23 Mörtnäs, Värmdö

Mycket charmig villa. Smakfullt renoverad och inredd. Härligt uterum. Flera uteplatser och gäststuga. Belägen på en av Mörtnäs finaste och mest välskötta tomter med rik växtlighet och egen bergknalle. Gångavstånd till båtplatser, restaurang och områdets egna havsbad i Grisslinge.

Boarea: 99Biarea: 54Tomt: 2540

SÅLD - Nämndemansvägen, Nacka

Nästan nybyggd villa, påkostat och utmärkt planerad. Byggt med en kombination av god smak och genuin kvalitét, där inget lämnats åt slumpen. Vackert anlagd södervänd tomt med ett av det populära och havsnära Eriksviks högsta och bästa lägen. 300 meter till båt och bad.

Boarea: 189Biarea: 8Tomt: 1940

SÅLD - Sandhamn Eknö, Värmdö

Unikt skärgårdparadis. Sjötomt i söder. Fri utsikt mot farleden och Sandhamn. Egen brygga. Klippor, bergknallar och vackra tallar. Härligt hus, ritat av arkitekt för eget boende. Öppet tak upp till nock. Stora panoramafönster. Gäststuga med bastu vid bryggan.

Boarea: 57Biarea: 8Tomt: 4745

SÅLD - Skäve 1, Strängnäs

Ett härligt boende, med flera möjligheter, i lantlig miljö. Perfekt för dig, vare sig du har hästar, är egen företagare, eller bara söker ett högklassigt boende i lantlig miljö och på bekvämt pendelavstånd. Modern villa med högt läge och fin utsikt över kringliggande landskap. Smakfullt planerad och inredd. Läckert kök. Påkostade badrum. Ny tvättstuga och frånluftsvärmepump. Inglasat uterum. Stor altan med bubbelpool i soligt söderläge. 12.000 kvm södervänd tomt med beteshagar, stora gräsytor, uteplatser och flera byggnader.

Boarea: 204Biarea: 180Tomt: 12458

SÅLD - Västmannagatan 79, Stockholm

Underbar ljus och rymlig lägenhet från förra sekelskiftet. Stort nästan nytt kök. Samtidigt med gamla charmen bevarad. Högt i tak. Stuckaturer. Takrosetter. Spegeldörrar. Rymligt vardagsrum i fil med kök. Fungerande kakelugn. Balkong mot lugn gård och i bästa västerläge med sol till sen kväll. Förening med friköpt tomt, väl underhållna byggnader, blygsam belåning och låga avgifter. Garageplatser till låg kostnad. Perfekt läge. Tyst enkelriktad gata. Nära allt staden har att erbjuda. Och ändå bara kort promenadavstånd till exempelvis Hagaparken och Brunnsviken.

Boarea: 92

SÅLD - Tellusborgsvägen 108, Hägersten

Stor ljus 3:a vid populära Telefonplan. Öppen härlig planlösning. Påkostad och med smakfulla materialval. 44 kvm stort vardagsrum / matrum / kök (möjlighet till fjärde rum). Flera fönster och utan insyn. Balkong mot lugn innergård. Bra förening. Bredband 100mb och IP-telefoni i avgiften. Utmärkt läge, med T-bana, skolor, dagis, krogar mm, runt "hörnan"

Boarea: 87

SÅLD - Långgarn Muskö, Haninge

Härligt sjöställe i vacker och trivsam skärgårdsmiljö. 90 meter egen strandlinje. Egen hamn med brygga på c:a 120 kvm. Två Forsgren timmerhus, lagom högt belägna och med underbar sjökontakt. Ogenerad natur / trädgårdstomt med fina ytor. 5-10 minuter från egen bevakad båtplats på fastlandet invid Söderby brygga.

Boarea: 108Biarea: 14Tomt: 6430

SÅLD - Klykmossevägen 21, Östhammar

Ett arkitektritat skärgårdsparadis med egen brygga och syd-syd-väst läge med hänförande havsutsikt på vackra Gräsö intill idyllen Öregrund. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Året-runt-standard. Läckert inne, underbar tomt och flera härliga uteplatser. Allt i bästa skick.

Boarea: 105Biarea: 45Tomt: 2390

SÅLD - Torben Gruts Väg, Saltsjöbaden

Unikt boende i havsnära miljö på Restaurangholmen. Granne med Grand Hotell. Exklusiv lägenhet med planering och materialval av högsta klass. 20 meter från Baggensfjärden. Fönster i tre väderstreck. Balkong med fri vy över fjärden plus uteplats mot Hotellviken.

Boarea: 81

SÅLD - Fårö Nors 4504, Gotland

Unikt tillfälle att förvärva ett rofyllt paradis på Fårö. Attraktiv stor naturtomt, med utsikt mot havet - Ajkesviken - och med bara c:a 100 meter till en av Fårös finaste stränder, långgrund och med anonymt och ostört läge. Modernt fritidshus, 70 kvm. Gäststuga. Förråd. Egen brunn. Ny infiltrationsanläggning. Underbara omgivningar, Bohakasandet ligger mellan Ekeviken och vackra Norsholmen.

Boarea: 70Tomt: 2072

SÅLD - Dalvägen 5, Tyresö

Suverän rymlig villa för familjeliv och umgänge. Ogenerad trädgård i bästa söderläge. C:a 70 kvm uterum / altan. Pool. Gästhus. Carport. m.m. Lugnt läge på återvändsgata. Samtidigt alldeles intill Trollbäckens Centrum och buss (Gullmarsplan och direkt till Stlm C - 22 min). Skolor, parker och flera fina bad i närområdet.

Boarea: 170Biarea: 24Tomt: 1546

SÅLD - Långrevsgatan 3, Saltsjöbaden

Suveränt kedjehus med friköpt tomt på populära och barnvänliga Fiskarhöjden. Saltsjöbadens närmaste och trevligaste grupphusområde. Ett av områdets bästa lägen. Högt och ogenerat. Rymligt och perfekt för familjeliv och umgänge. Flexibel planlösning. Öppna sällskapsytor. 3-4 sovrum. Dubbla badrum.

Boarea: 139Biarea: 8Tomt: 253

SÅLD - Skämby Gård 5, Strängnäs

Suverän villa. Nära allt. Samtidigt en egen oas med ogenerad trädgård i bästa söderläge. Modern villa med öppen planlösning. Läckert kök. Öppet rymligt vardagsrum. 4 sovrum. Dubbla påkostade badrum. Stor altan i söder. Vattenburen golvvärme. Centraldammsugare. Rymlig carport. Lagom långt från storstadens stress. Samtidigt bekvämt nära. Några minuter med bil till pendeln (38 minuter till Stockholm C).

Boarea: 125Biarea: 24Tomt: 2201

SÅLD - Mindalsvägen 32, Nykvarna

Nybyggt hus i lantlig miljö, med utrymmen och standard utan kompromisser. Genom fingertoppskänsla och god smak anpassat till sitt vackra omgivande sörmländska landskap. Cykelavstånd till Södertälje och Vidbynäs Golfbana. En dryg 1/2 timma till Stockholm.

Boarea: 204Biarea: 36Tomt: 1683

SÅLD - Solvägen Älta, Nacka

Fräsch villa med hög standard och många trevnadsvärden. Allt påkostat och i bästa skick, ute och inne. 40 kvm altan i väst. Fin tomt som vetter mot grön skogsdunge. Lagom nära stan, men också med Erstavik och dess natur, sjöar, och motionsmöjligheter, runt knuten.

Boarea: 129Biarea: 26Tomt: 521